In de krant..
Vrijdag stonden Nienke en ik met een leuk artikel over Restaurant Day in het Parool. Ruim een week geleden zijn we bij mij thuis geïnterviewd. Er werd ons gevraagd wie wij zijn, en waarom we met mee gingen doen. Een leuke opmaat voor onze tweede keer Restaurant Day.
Wat een leuke dag!
Zaterdag hebben Nienke en ik de hele dag in de keuken gestaan want op zondag was het zover, Restaurant Day de wintereditie. Om 10 uur ’s ochtend zat ik op de bakfiets op weg naar Amsterdam Noord (best lastig nog fietsen op zo’n bakfiets). Alwaar we onze vegan koek-en-zopie kraam hebben opgezet.
In het assortiment vegan warme chocolademelk, winterse knolselderij-, appel- en zoete aardaappelsoep en zoete lekkernijen krijgen zoals bananenbrood, kruidkoek, carrot cake en ginger bread. Voor wie zelf de laatste twee recepten wil proberen, ze komen binnenkort online.
Er stond best veel wind en het was fris maar wel droog en de dag vloog voorbij. We kregen hartstikke leuke reacties en hebben weer meer mensen kunnen laten proeven hoe lekker plantaardig eten kan zijn en dat je echt geen ei, melk of boter hoeft te missen. Een succes dus!
Iedereen bedankt voor het langskomen!
Geef een reactie