Alle plekken gereserveerd!
Niet te geloven hoe snel het is gegaan, alle plekken voor ProeveRijk waren een week geleden al gereserveerd. Erg leuk natuurlijk en we kijken er naar uit om iedereen die zich heeft opgegeven, 16 november te verwelkomen en te laten genieten van al het plantaardige lekkers.
Selecteren en proeven
Nienke en ik hebben als eerst een longlist gemaakt van recepten. Onze eigen favorieten maar ook recepten die we altijd nog eens wilde uitproberen stonden daarop. We hebben twee dagen in de keuken gestaan en alle opties gezellig met elkaar voorgeproefd. Om vervolgens een selectie te maken van de gerechten die we 16 november gaan presenteren. We hebben trouwens niet alleen die twee dagen lekker gegeten maar ook de rest van de week… Onze koelkasten waren zo gevuld dat we een weeshuis konden voorzien van heerlijk plantaardig eten.
Het was best lastig om te kiezen dus misschien dat we vaker dit soort brunches moeten gaan organiseren, recept ideeën genoeg in ieder geval 😉
To do lijstjes
De komende week staat voor ons in het teken van Restaurant Day. Onze checklist groeit, bestek, glazen, zitplekken, menukaartjes enzovoorts en er moeten natuurlijk boodschappen worden gedaan. En dan nog het belangrijkste: er mag/moet gekookt worden… Nienke heeft een vriendin ingeschakeld en Frank wil mij gelukkig graag helpen. Ik zal eerlijk verklappen, ik heb nog nooit eerder voor 70 personen gekookt. Ik ben er klaar voor en zal foto’s delen van het moment dat we in onze keuken aan de slag zijn.
Wij hebben er in ieder geval echt heel erg veel zin in!
Linda Drukker zegt
Ziet er goed uit! Nu al trek 😉