Healthy Vega

Lekker gezond vega eten

  • Ebooks
  • Recepten
  • Tussendoortjes
  • Tips
    • Basic vega producten
    • Boeken
  • Over
    • Over Healthy Vega
    • In de media
    • Contact
  •  

Proeven voor ProeveRijk

Door Myriam 1 Reactie

Koken voor ProeveRijk

Voorbereidingen op het fornuis voor ProeveRijk

Alle plekken gereserveerd!

Niet te geloven hoe snel het is gegaan, alle plekken voor ProeveRijk waren een week geleden al gereserveerd. Erg leuk natuurlijk en we kijken er naar uit om iedereen die zich heeft opgegeven, 16 november te verwelkomen en te laten genieten van al het plantaardige lekkers.

Selecteren en proeven

Nienke en ik hebben als eerst een longlist gemaakt van recepten. Onze eigen favorieten maar ook recepten die we altijd nog eens wilde uitproberen stonden daarop. We hebben twee dagen in de keuken gestaan en alle opties gezellig met elkaar voorgeproefd. Om vervolgens een selectie te maken van de gerechten die we 16 november gaan presenteren. We hebben trouwens niet alleen die twee dagen lekker gegeten maar ook de rest van de week… Onze koelkasten waren zo gevuld dat we  een weeshuis  konden voorzien van heerlijk plantaardig eten.

Bhaji's

bhaji’s – verrukkelijke pannenkoekjes

 

Nienke's chutneys!

Nienke’s famous chutneys!

 

Zoete hapjes ProeveRijk

Kan niet kiezen!!

 

Het was best lastig om te kiezen dus misschien dat we vaker dit soort brunches moeten gaan organiseren, recept ideeën genoeg in ieder geval 😉

To do lijstjes

De komende week staat voor ons in het teken van Restaurant Day. Onze checklist groeit, bestek, glazen, zitplekken, menukaartjes enzovoorts en er moeten natuurlijk boodschappen worden gedaan. En dan nog het belangrijkste: er mag/moet gekookt worden… Nienke heeft een vriendin ingeschakeld en Frank wil mij gelukkig graag helpen. Ik zal eerlijk verklappen, ik heb nog nooit eerder voor 70 personen gekookt. Ik ben er klaar voor en zal foto’s delen van het moment dat we in onze keuken aan de slag zijn.

Wij hebben er in ieder geval echt heel erg veel zin in!

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Categorie: Evenementen

Over Myriam

Hi, ik ben Myriam! Gezond én lekker koken en bakken is mijn passie. Ik ben auteur van oa Gezonde Tussendoortjes en Groene Detox Smoothies.

Vind me op Instagram of Facebook.

« Vegan bananen ijs
Met een beetje geduld: Friese kruidkoek »

Reacties

  1. Linda DrukkerLinda Drukker zegt

    09/11/2013 om 14:32

    Ziet er goed uit! Nu al trek 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frank en Myriam

Hoi, wij zijn Myriam en Frank! We maken simpele en makkelijke plantaardige recepten. Vrij van geraffineerde suikers en veelal ook zonder tarwe en gluten.

Meer Over Ons →

Zoeken

Soort

Het gezonde tussendoortjes e-book

Gezonde suikervrije tussendoortjes
Healthy Vega - Tussendoortjes kookboek
De beste vega ingredienten
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Alle Recepten

muesli repen zonder toegevoegde suiker

Muesli repen maken zonder toegevoegde suiker

Cowspiracy

The Meets

The Meets – Heerlijk (bijna vega) restaurant Amsterdam

Pittige rode saus voor bij alles – Canarische Mojo

Vrouw op het toilet

Let’s Talk Shit! – hoe gaat het met jouw ontlasting?

Vegan voorgerecht Groente tartaar

Vegan voorgerecht: Groente tartaar met linzen, pastinaak en courgette

Super smoothie met bietensap

De beste detox recepten

Proefdiner Meatless District

Coming soon: Meatless District Vega restaurant in Amsterdam!!

Healthy Vega - Tussendoortjes kookboek

Populaire berichten:

muesli repen zonder toegevoegde suiker
The Meets
Vrouw op het toilet
Vegan voorgerecht Groente tartaar

Healthy Vega maakt gebruik van cookies. Lees hier meer. Sluit

 

Reacties laden....