Glutenvrije pannenkoeken met bramen of blauwe bessen
 
Prep
Koken
Totaal
 
Aantal personen: 8 stuks
Ingrediƫnten
  • 225 gram boekweitmeel
  • 1 eetlepel lijnzaad met 3 eetlepels water
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 275 ml rijstmelk (of andere plantaardige melk)
  • 1 geprakte banaan
  • zout
  • (kokos)olie om in te bakken
  • Bramen of blauwen bessen voor de saus
Instructies
  1. Maak het lijnzaad fijn in de keukenmachine en voeg 3 eetlepels water toe zet in de koelkast tot het de structuur heeft van een ei. Voeg boekweitmeel, bakpoeder, kaneel en het zout bij elkaar en roer dit door elkaar heen. Voeg de rijstmelk en lijnzaad met water toe. Mix dit met een garde en roer als laatste de geprakte banaan door het pannenkoeken beslag heen.
  2. De bramen verwarm je heel kort in een pan.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/ontbijt/glutenvrije-pannenkoeken-met-bramensaus/