Pittige rode saus voor bij alles - Canarische Mojo
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Keuken: Canarische Eilanden
Ingrediƫnten
  • 1 rode paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper (minder als je niet van pittig houdt)
  • 1 boterham
  • 3 eetlepels olijfolie
  • sap van een halve limoen
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • klein bosje koriander
  • mespunt zout
Instructies
  1. Verwijder de steel en pitjes van de paprika en snij in grove stukken
  2. Snij de korstjes van de boterham. Je kunt ook een stukje stokbrood gebruiken
  3. Doe alle ingrediƫnten in de blender en laat 45 seconden draaien op middelhoog vermogen. Stop tussendoor een keer om de wanden af te schapen zodat alles meedraait
  4. Proef of er nog zout of zuur bij moet. Er mogen nog stukjes in zitten, maar je kunt de mojo ook nog langer laten draaien als je een helemaal gladde saus wilt
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/bijgerecht/pittige-rode-saus-voor-bij-alles-canarische-mojo/