Meng in een kom het kikkererwtenmeel, water, de kokosolie, edelgistvlokken en een halve theelepel zout en zet circa 20 minuten weg
Verwarm een pan met een klein laagje water en breng aan de kook. Blancheer de boerenkool circa 3 minuten. Spoel de boerenkool af met koud water en laat goed uitlekken
Snij de ui, knoflook en paprika fijn
Verwarm de oven voor op 200 graden
Verwarm een klein beetje (kokos)olie in een pan en bak de ui glazig en voeg kort de knoflook toe
Voeg de paprika toe en bak circa 2 tot 3 minuten mee
Voeg de boerenkool en gebakken groente met wat peper aan het kikkererwten mengsel en meng goed door
Snij de tomaat en artisjok in plakjes
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal en verdeel de tomaat en artisjok over de schaal
Bak de quiche in circa 25 minuten gaar
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/lunch/glutenvrije-vegan-quiche-waar-je-niet-van-af-kunt-blijven/