Suikervrije jam met chiazaad
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Aantal personen: 1 klein potje
Ingrediƫnten
  • 1 hand frambozen (ik heb bevroren frambozen gebruikt) of ander fruit
  • 1 eetlepel water
  • 1,5 eetlepel chiazaad of witte chiazaad
  • eventueel een beetje kokosbloesemsuiker of stevia
Instructies
  1. Maal de frambozen samen met het water fijn in een blender of met een staafmixer. Je hoeft het niet helemaal fijn te maken als je het lekker vind als er nog wat stukjes in zitten
  2. Roer de chiazaad erdoorheen
  3. Proef of je eventueel nog een beetje kokosbloesemsuiker of stevia wil toevoegen
  4. Zet in de koelkast voor minimaal 1 uur zodat het chiazaad vocht kan opnemen
  5. Je kunt de jam voor circa 1 week in je koelkast bewaren
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/ontbijt/jam-met-chiazaad/