Koriander Chutney
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 1 bosje koriander, alleen de blaadjes gebruiken
  • 1 bosje munt, alleen de blaadjes gebruiken
  • 1 ui, gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el verse gember, geschild en geraspt
  • 2 tl komijnpoeder
  • 1 tl chilivlokken of een halve verse peper
  • 1 tl suiker
  • 1 tl zout
  • sap van 1 limoen (of citroen)
  • 100 ml yoghurt
Instructies
  1. Hak alle ingrediƫnten samen in de keukenmachine of met de staafmixer tot het fijn is. Bewaar het koel. De chutney is ongeveer drie dagen houdbaar in de koelkast als je het luchtdicht (in een afgesloten bakje) bewaart.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/diner/cape-malay-groentecurry-met-koriander-chutney/