Recept: vegan chocoladecake met peer
 
Prep
Koken
Totaal
 
Aantal personen: 1 cake
Ingrediƫnten
droge ingredienten
  • 100 gram speltbloem
  • 100 gram speltmeel
  • ½ theelepel zout
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel bakingsoda
  • 4 eetlepels cacao
vochtige ingredienten
  • 1 peer in stukjes gesneden
  • 3 eetlepels mapple siroop
  • 40 gram kokosolie
  • 150 ml water
  • 1 theelepel citroensap
extra
  • 3 eetlepels chocolate chips
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vermeng in een kom de speltbloem, speltmeel, zout, bakpoeder, bakingsoda en cacao.
  3. Meng de stukjes peer er doorheen met een lepel.
  4. Spatel de gesmolten kokosolie, water, mapple siroop en citroensap er door.
  5. Meng als laatste de chocolate chips er voorzichtig doorheen.
  6. Bak in 25 tot 30 minuten de cake gaar. Als je met een sateprikker in het midden van de cake prikt moet deze er schoon uitkomen.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/recept-vegan-chocoladecake-met-peer/