Recept: Vegan, glutenvrije chocolade kokos brownie
- 100 gram rijstmeel
- 80 gram amandelmeel
- ½ theelepel zout
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 theelepel zuiveringszout
- 4 eetlepels kokosbloesemsuiker
- 50 gram cacaopoeder
- 5 eetlepels kokosrasp
- 2 eetlepels gemalen lijnzaad met 6 eetlepels water
- 50 gram kokosolie (met of zonder kokosgeur)
- 4 eetlepels water
- 1 theelepel appelazijn
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Maal de lijnzaad fijn en voeg de 6 eetlepels water toe en zet apart
- Meng de rijstmeel, amandelmeel, zout, bakpoeder, zuiveringszout, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder en 3 eetlepels kokosrasp door elkaar in een kom
- Voeg lijnzaad, gesmolten kokosolie, appelazijn en water toe en meng goed door elkaar heen.
- Doe het beslag in een ovenschaal en zet in de oven voor 15 minuten
- Haal het uit de oven en besprenkel met 2 eetlepels kokosrasp
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/recept-vegan-glutenvrije-chocolade-kokos-brownie/
3.2.1269