Recept: Vegan, glutenvrije chocolade kokos brownie
 
Prep
Koken
Totaal
 
Ingrediƫnten
  • 100 gram rijstmeel
  • 80 gram amandelmeel
  • ½ theelepel zout
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel zuiveringszout
  • 4 eetlepels kokosbloesemsuiker
  • 50 gram cacaopoeder
  • 5 eetlepels kokosrasp
  • 2 eetlepels gemalen lijnzaad met 6 eetlepels water
  • 50 gram kokosolie (met of zonder kokosgeur)
  • 4 eetlepels water
  • 1 theelepel appelazijn
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190 graden
  2. Maal de lijnzaad fijn en voeg de 6 eetlepels water toe en zet apart
  3. Meng de rijstmeel, amandelmeel, zout, bakpoeder, zuiveringszout, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder en 3 eetlepels kokosrasp door elkaar in een kom
  4. Voeg lijnzaad, gesmolten kokosolie, appelazijn en water toe en meng goed door elkaar heen.
  5. Doe het beslag in een ovenschaal en zet in de oven voor 15 minuten
  6. Haal het uit de oven en besprenkel met 2 eetlepels kokosrasp
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/recept-vegan-glutenvrije-chocolade-kokos-brownie/