Ik heb iets met satésaus. In ieder geval een voorkeur voor het goedje, als ik een patatje en een ‘Vitaaltje’ eet bij de Febo (dat gebeurt wel eens). Maar ook een sterke afkeur, namelijk als het om een bepaalde kant-en-klare satésaus gaat. Ik heb een soort Wijko trauma opgelopen (ja laten we het beestje maar…
Recept: vegan gegratineerde asperges en courgette
De oven rocks! De oven is een perfect gereedschap om allerlei lekkers te maken. Niet alleen taarten en koekjes, maar juist ook heerlijke groentegerechten. Het mooie daarbij is dat als je het schoonmaak- en snijwerk hebt gedaan, je vervolgens het gerecht simpelweg in de oven zet, misschien nog een keer moet kijken of alles goed verloopt,…
Recept: linzensalade met bietjes en dragon
Afgelopen week pasten Myriam en ik op mijn nichtje van 8 en neefje van bijna 4. Dat deden we in het huis van mijn zus omdat zij op inkoopreis naar China was (ze is mede-directrice van het familiebedrijf Beekwilder dat mijn opa is gestart). Dat leverde een behoorlijk drukbezet dagschema op, met mijn nichtje die om…