Ik heb iets met satésaus. In ieder geval een voorkeur voor het goedje, als ik een patatje en een ‘Vitaaltje’ eet bij de Febo (dat gebeurt wel eens). Maar ook een sterke afkeur, namelijk als het om een bepaalde kant-en-klare satésaus gaat. Ik heb een soort Wijko trauma opgelopen (ja laten we het beestje maar…
Recept: gevulde aubergine met pittige linzen
Ik ben ontspoort Na het paasweekend realiseerde ik me weer eens heel duidelijk hoeveel verschil het eten van de juiste dingen (of niet) maakt. Na een gezellig weekend bij mijn ouders, en daarna ook nog een leuk bezoek aan Myriam’s ouders hadden we in ieder geval genoeg gegeten. Gezonde dingen, maar jammer genoeg ook aardig…
Vegan quiche, ja het kan!
ProeveRijk recept Dit recept is ook één van de gerechten die we tijdens onze live tasting ProeveRijk hebben gemaakt. Een echte klassieker, waarvan veel mensen denken dat het niet te maken is op plantaardige basis: de Quiche. Het kan echt: vegan quiche De meeste mensen denken bij quiche aan de de Lorraine uitvoering: als basis…