Rooster de havermout ongeveer 5 minuten in een droge pan totdat het lichtbruin is
Smelt de kokosolie
Voeg de kokosolie bij de maple siroop in een grote kom en roer door
Hak de vijgen fijn in de keukenmachine of met een mes
Hak de walnoten grof
Voeg de havermout, vijgen en walnoten toe aan het maple - oliemengsel
Rasp het stuk gember en voeg toe
Doe ¾ van het mengsel in de keukenmachine en maal het fijn totdat het een plakkerige massa is geworden
Meng alles weer samen in de kom totdat je een consistentie hebt waar je repen van kan vormen die niet te plakkerig zijn maar die ook niet uit elkaar vallen
Bakken
Verwarm de oven voor op 175 graden
Spreid het mengsel uit op een bakplaat. Zorg dat de plak ongeveer anderhalve centimeter dik is
Bak 20 minuten in de oven totdat de bovenkant goudbruin is
Haal de bakplaat uit de oven en snijd de plak in repen
Laat helemaal afkoelen op een rooster
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/muesli-repen-maken-gember-en-vijgen/