Havermoutpap met appel en rozijnen
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Aantal personen: 1
Ingrediƫnten
  • Halve appel
  • Handje rozijnen
  • 50 gram havervlokken
  • 250 ml amandelmelk of water
  • Kokosolie
  • Kaneel
Instructies
  1. Laat je havermout met amandelmelk of water een nachtje weken
  2. Zet het pannetje met havermout en melk of water op en kook de havermout tot de pap gaat binden. Bepaal zelf wat je lekker vindt qua dikte.
  3. Verwarm de kokosolie in een pan op laag vuur en bak de stukjes appel kort aan. Doe de warme stukjes appel in een schaaltje
  4. Giet de havermoutpap over de appel en garneer met een handje rozijnen en kaneel
  5. Je kunt er eventueel wat pure chocolade overheen raspen...
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/ontbijt/herfstige-havermout-pap/