Frambozen brownie
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Aantal personen: 6
Ingrediƫnten
  • 50 gram kokosolie
  • 2 theelepels kaneel
  • 2 theelepel vanille extract
  • 4 eetlepels kokosbloesemsuiker
  • 2 ei vervangers (2 eetlepels lijnzaad met 6 eetlepels water)
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • Flinke snuf zout
  • 15 gram cacao
  • 25 gram kokosrasp
  • 65 gram frambozen (mogen ook bevroren frambozen zijn)
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Laat de kokosolie smelten op laag vuur
  3. Meng de kaneel, vanille extract, kokosbloesemsuiker, ei-vervanger, zout, bakpoeder en cacao in de keukenmachine
  4. Voeg de gesmolten kokosolie toe en zet de keukenmachine aan tot het een glad geheel is
  5. Meng de kokosrasp erdoor heen met een lepel
  6. Doe het beslag in een oven schaal
  7. Verdeel de frambozen over het chocolade mengsel
  8. Bak de brownie 15- 25 minuten
  9. Bewaar de brownie in de koelkast
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/glutenvrije-brownie/