Frambozen brownie
Auteur: Healthy Vega
Aantal personen: 6
- 50 gram kokosolie
- 2 theelepels kaneel
- 2 theelepel vanille extract
- 4 eetlepels kokosbloesemsuiker
- 2 ei vervangers (2 eetlepels lijnzaad met 6 eetlepels water)
- 1,5 theelepel bakpoeder
- Flinke snuf zout
- 15 gram cacao
- 25 gram kokosrasp
- 65 gram frambozen (mogen ook bevroren frambozen zijn)
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Laat de kokosolie smelten op laag vuur
- Meng de kaneel, vanille extract, kokosbloesemsuiker, ei-vervanger, zout, bakpoeder en cacao in de keukenmachine
- Voeg de gesmolten kokosolie toe en zet de keukenmachine aan tot het een glad geheel is
- Meng de kokosrasp erdoor heen met een lepel
- Doe het beslag in een oven schaal
- Verdeel de frambozen over het chocolade mengsel
- Bak de brownie 15- 25 minuten
- Bewaar de brownie in de koelkast
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/glutenvrije-brownie/
3.2.2807