Vegan chocolade koekjes
 
Prep
Koken
Totaal
 
Aantal personen: 30 kleine koekjes
Ingrediënten
Droge ingrediënten
  • 250 gram speltmeel
  • snufje zout
  • 40 gram kokosbloesemsuiker
  • ½ zakjes droge gist (3,5) gram
  • 100 gram donkere chocolade in kleine stukjes
  • 40 gram pijnboompitten
Natte ingrediënten
  • 80 gram kokosolie (laten smelten)
  • 1 dl koffielikeur
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng alle droge ingrediënten in een kom
  3. Voeg de gesmolten kokosolie en de koffielikeur toe en meng goed door elkaar met een lepel
  4. Kneed het deeg licht met je hand.
  5. Schep hoopjes deeg ter grootte van een walnoot op de bakplaten, laat rondom voldoende ruimte vrij, en bak ze 8-10 minuten tot ze net stevig zijn.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/italiaanse-vegan-chocolade-koekjes-met-pijnboompitten/