Vegan chocolade koekjes
Aantal personen: 30 kleine koekjes
- 250 gram speltmeel
- snufje zout
- 40 gram kokosbloesemsuiker
- ½ zakjes droge gist (3,5) gram
- 100 gram donkere chocolade in kleine stukjes
- 40 gram pijnboompitten
- 80 gram kokosolie (laten smelten)
- 1 dl koffielikeur
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng alle droge ingrediënten in een kom
- Voeg de gesmolten kokosolie en de koffielikeur toe en meng goed door elkaar met een lepel
- Kneed het deeg licht met je hand.
- Schep hoopjes deeg ter grootte van een walnoot op de bakplaten, laat rondom voldoende ruimte vrij, en bak ze 8-10 minuten tot ze net stevig zijn.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/tussendoor/italiaanse-vegan-chocolade-koekjes-met-pijnboompitten/
3.2.1303