Recept: linzensalade met bietjes en dragon
 
Prep
Koken
Totaal
 
Auteur:
Soort recept: Diner of lunch
Keuken: vegan
Aantal personen: 4
Ingrediënten
  • 200 gram groene linzen
  • Halve rode paprika, in kleine stukjes
  • 2 bieten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 bosuitjes
  • Citroenrasp van een citroen
  • zakje waterkers
Dressing
  • 3 eetlepels olie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel palmsuiker (of andere zoetstof)
  • klein bosje dragon
  • peper en zout
Instructies
  1. Kook de linzen in 15 tot 20 minuten beetgaar en giet af
  2. Snij de paprika in kleine reepjes en de bosui in schuine ringetjes
  3. Rasp de schil van de citroen over de linzen
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en voeg toe aan de linzen
  5. Trek de waterkers stelen in kleinere stukken
  6. Snij de bietjes in stukken en voeg toe
  7. Combineer alle ingrediënten in een schaal, proef af op peper en zout en serveer
Recipe by Healthy Vega at http://healthyvega.nl/lunch/recept-linzensalade-met-bietjes-en-dragon/