Indiase Bhaji's
 
Prep
Koken
Totaal
 
Aantal personen: 4 pers
Ingrediƫnten
  • 250 gram kikkererwtenmeel
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 2 tl vers geraspte gemberwortel
  • 2 volle el grofgehakte koriander
  • 125 gram soyayoghurt
  • flinke snuf zout
  • olie om te bakken
Suggesties om erbij te serveren
  • soyayoghurt, blokjes tomaat, dunne ringen ui, fijn gesneden koriander en chutney.
Instructies
  1. Schep het kikkererwtenmeel in een kom en voeg de knoflook, de gemberwortel, de koriander, de yoghurt en het zout toe.
  2. Voeg 250 ml water toe en roer tot het een dik en glad beslag is.
  3. Voeg extra water toe als het beslag te dik bijft.
  4. Vet een hete koekenpan dun in met olie.
  5. Schep telkens 1 eetlepel van het beslag in een koekenpan en bak in circa 3 minuten per kant.
  6. Schep de pannenkoekjes op een warm bord.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/diner/indiase-bhaji/