Indiase Bhaji's
- 250 gram kikkererwtenmeel
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 tl vers geraspte gemberwortel
- 2 volle el grofgehakte koriander
- 125 gram soyayoghurt
- flinke snuf zout
- olie om te bakken
- soyayoghurt, blokjes tomaat, dunne ringen ui, fijn gesneden koriander en chutney.
- Schep het kikkererwtenmeel in een kom en voeg de knoflook, de gemberwortel, de koriander, de yoghurt en het zout toe.
- Voeg 250 ml water toe en roer tot het een dik en glad beslag is.
- Voeg extra water toe als het beslag te dik bijft.
- Vet een hete koekenpan dun in met olie.
- Schep telkens 1 eetlepel van het beslag in een koekenpan en bak in circa 3 minuten per kant.
- Schep de pannenkoekjes op een warm bord.
Recipe by Healthy Vega at https://healthyvega.nl/diner/indiase-bhaji/
3.2.1255